Ren hud starter i porene

Vi er eksperter på ren hud. Vi vet hvor vanskelig det er å holde den ren. En kvise starter dypt inne i porene som følge av en rekke mikroskopiske hendelser: Bakteriell vekst, høy produksjon av fett og døde hudceller som tetter porene. En kombinasjon av disse hendelsene fører til en betennelse som skaper en hoven forhøyning i huden. Proactiv+ er et system utviklet for å behandle, fjerne og forebygge slike betennelser. Slik fungerer det:
TRINN 1
Skin Smoothing Exfoliator
RENGJØR

Skånsomt eksfolierende stoffer virker for å fjerne smuss, olje og andre urenheter i huden slik at salisylsyren kan trenge dypt ned i porene og drepe bakterier som forårsaker kviser.


TRINN 2
Pore Targeting Treatment
BEHANDLE

Vår Smart Target®-teknologi er utviklet for å rette salisylsyren mot porene med mest mulig presisjon. En økt mengde salisylsyre til porene fører igjen til mindre irritasjon i huden.


TRINN 3
Complexion Perfecting Hydrator
REPARERE

Pleiende og fuktende med essensielle ingredienser for å mildne irritasjon. Gir en jevn hudtone og reduserer merker på huden som følge av tidligere betennelser.Hva som er nytt med Proactiv+

 

Da vi introduserte vårt klassiske tretrinnssystem for hele 20 år siden, revolusjonerte vi markedet. Nye Proactiv+ er et resultat av videre forskning og utvikling, og det skiller seg ut på følgende måter:

 

+ Smart Target® Technology


Salisylsyre er et av de mest effektive stoffene ved behandling av kviser, men kan samtidig irritere huden. Vår Smart Target®-teknologi takler dette problemet ved å kapsle inn salisylsyren slik at den ikke blir liggende på huden, men injiseres med stor presisjon inn i porene og dreper bakteriene når kontakt oppstår. Smart Target ® gjør det også mulig å tilføre dobbel mengde salisylsyre til porene.

+ Aktive ingredienser i tre trinn


Salisylsyren finnes i alle tre trinn, hvilket bidrar til å effektivisere drepingen av bakterier. Den forebygger også nye utbrudd.

+ Gjenfukting


Hvert trinn i Proactiv+ inneholder gjenfuktende hudpleieingredienser for å beholde sunne fuktnivåer i huden.

+ Hudpleie


Proactiv+ er beriket med pleiende ingredienser som kojicsyre, hyaluronsyre